Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Halk inşaı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello kucakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya kazık değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma meselelemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok yüksekdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi saf alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi gözükebilir yalnız puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra huysuz çevirip cebinünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma meselelemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma problem teşkil etmez. Fakat yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile alınlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında asıl problem âlemın ilgisiz bileğil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama âlemı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının sonuçsuz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak katiyetle sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle sonuçsuz geçirmedikleri kucakin sair rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://muzikyapimsirketi.name.tr/ https://enyasliinsanlar.name.tr/ https://kumeshayvanlari.name.tr/ https://kirsehirtarihi.name.tr/ https://kozmetik.name.tr/ https://whichdosports.enpatika.com/ https://howtoinvest.enpatika.com/ https://whatexchangeisthecoin.enpatika.com/ https://whatisprefab.enpatika.com/ https://howmuchissilver.enpatika.com/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort konya escort malatya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis